Kadıköyspor, U-17 ve U-15 kategorilerinden Türkiye ikinciliğinin ardından U-19'da da tabela yaptı. Kırmızı- Beyazlılar üçüncülük maçında Bursa Arabayatağı Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-2 yenmeyi başardı.

Samsun amatörünün son yıllara damga vuran takımı Kadıköyspor, yine tabela yapmayı başardı. U-17 ve -15 kategorilerinde Türkiye ikincisi olan Kırmızı- Beyazlılar, U-19'da da Türkiye üçüncülüğü için Bursa Arabayatağı Gençlik ve Spor Kulübü karşısına çıktı. Kütahya Tavşanlı Linyit Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Kadıköyspor, mücadeleyi de 3-2 kazanmayı başardı. Abdülkadir'in iki ve Doğan'ın golleriyle zafere ulaşan Kırmızı- Beyazlılar, Türkiye üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşadı. Üç ayrı kategoride de kürsüde olan Kadıköyspor'un bu başarısı amatör camia tarafından da sevinçle karşılandı.

ONLAR FİNALDE...

Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1.tur 2.maçına çıkan Kadıköyspor U-16 takımı, Sinop İl Özel İdarespor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek adını grup finaline yazdırmayı başardı.