Samsunspor'un altyapısından yetişen ve uzun yıllar kırmızı beyazlı formayı terleten Mehmet Nas, Çakallı'da Restorant açarak ticaret hayatına atıldı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Celil Sağır, Musa Aydın, Adnan Güngör, Necmi Öksüz, Murat İsmailoğlu gibi isimler Mehmet Nas'ı yalnız bırakmadı.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Samsunspor'un altyapasından yetişen ve uzun yıllar kırmızı beyazlı formayı terleten Mehmet Nas, ticaret hayatına atıldı. Çakallı'da Kervan isimli menemen, et mangal ve köfte restorant'ı açan Mehmet Nas'ı önemli isimler yalnız bırakmadı. Restorant'ın açılış törenine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Celil Sağır, Musa Aydın, Adnan Güngör, Necmi Öksüz, Murat İsmailoğlu, Mehmet Nası'ın altyapıda birlikte forma giydiği arkadaşları ile taraftarlar katıldı. Açılışta bol bol Samsunspor konuşuldu.

CUMHURBAŞKANI'NA DAVET

Mekanın açılış kurdelasını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mehmet Nas, Adnan Güngör ve Musa Aydın birlikte kesti. Başkan Sarıcaoğlu, "Cumhurbaşnımız Recep Tayyip Erdoğan'ı menemen yemeye ilçemize davet ettik. Mehmet Nas kardeşimz, inşallah ticaret hayatında da en az futbolculuğu kadar başarılı olacaktır" dedi. Ticaret hayatına atılan Mehmet Nas ise, "Beni bu günümde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Futbol kariyerimin artık sonuna geldim. Teklif gelirse belki 1 yıl daha futbol oynayabilirim" dedi.

MENEMEN PİŞİRDİLER

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Musa, Adnan, Ozan ve Mehmet Nas ile birlikte ocağın başına geçerek menemen pişirdi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU