Ekranların sevilen yarışma programı Survivor dün akşam da kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Takımlar bu yarışta daha çok ter döktü. Çünkü ucunda, sevdiklerini görmek vardı.

Survivor 2016'nın 87. bölümü dün akşamki bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler sevdikleri ile görüntülü konuşma yapmak için ödül oyununa çıktılar. İki oyundur ödüle ulaşmayı başaramayan Gönüllüler ve bu iki oyunda da çok geriden gelip ödülün sahibi olan Ünlüler, iletişim ödülü için ter döktü.

Ödülün kazananı ise Gönüllüler oldu. Arkadaşıyla görüntülü konuşan ilk isim Serkay'dı. Serkay kız arkadaşını bir hayli zayıflamış görünce çok şaşırdı. Kız arkadaşı ise 'Sen yemeyince ben de yemiyorum' dedi.

Sevgilisi Duygu ile konuşacağı için çok mutlu olan Efecan da sevgilisine, "Seni canımdan çok seviyorum" dedi. Efecan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Gönüllüler takımından Damla ise, erkek arkadaşı ile görüntülü konuştu. Damla sevgilisini çok özlediğini, 'Kavgalarımızı bile özledim' diyerek anlattı. Damla'nın sevgilisi de Efecan ve Serkay'ın kız arkadaşlarıyla Türkiye'de çok iyi arkadaş olduklarını ve onlara destek olduklarını belirtti.