Samsunspor altyapısından birer yıldız gibi parlayan Musa Aydın, Adnan Güngör ve Mehmet Nas, 20 yıllık kariyerlerinin sonuna geldi.

Üç futbolcu kalplerinin her zaman Samsunspor için attığını belirterek, "Yuvamızın bu zor süreçten çıkacağına inanıyoruz. Bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor" dedi

20 YILLIK DOSTLUK


Onların kırmızı beyaz serüveni yaklaşık 20 yıl önce Samsunspor altyapısında başladı. Uzun yıllar Samsunspor'da birlikte forma giyerken önemli maçlarda yıldız gibi parladılar. Daha sonraki süreçte yolları ayrılıp farklı takımlarda forma giyseler de kalpleri her zaman Samsunspor için attı. Bahsettiğimiz isimler, Samsunspor'da bir döneme damga vuran ve efsane 3'lü diye adlandırılan futbolcuları Musa Aydın, Adnan Güngör ve Mehmet Nas. Futbol kariyerlerinin artık sonuna yaklaşan üç futbolcu, Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Muhammet Çavuşoğlu ile özel röportajda biraraya geldi, Samsunspor'un geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

BU SEZON ZOR
Üç futbolcu içerisinde en son Samsunspor'da forma giyen Musa Aydın'ın kulüple sözleşmesi sona erdi. Yönetimin, onunla tekrar anlaşması beklenirken Musa Aydın, zor dönemde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Samsun'un evladı olarak, Samunsporluluk duruşumuzu her zaman sergiledik. Yine aynı tutum içerisinde olacağız. Kulübümüzün zor süreçten geçtiğini biliyoruz. Bu zor süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırım. Samsunspor için bu sezon zor geçecek. Ancak biz bir olursak zorlukların üstesinden daha kolay geliriz" diye konuştu.

ADNAN'DAN ÇAĞRI
Son olarak 2013-2014 sezonunda Samsunspor forması giyen Adnan Güngör ise kulübün tekrar o başarılı yıllarına geri dönmesi için şehrin
harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Adnan, "Samsunspor, her zaman saygı duyulan, sevilen çok büyük bir camia. Benim evim, yuvam. İki sezon peş peşe finalde kaybettik. Süper Lig, inşallah çok uzak olmayacak. Samsunspor'un bu sıkıntılarının üstesinden gelmesi için şehrin her şartta her zaman birlik beraberlik içerisinde duruş sergileyip kenetlenmesi gerekiyor. Ayrıca öze dönüş olmalı. Bu yıl altyapıdan gelen gençler için de iyi bir fırsat" diye konuştu.

NASİP OLMADI
Futbol kariyerinin sonuna gelen Mehmet Nas ise, "Samsunspor'da çok güzel günlerim geçti. Daha sonra tekrar bu formayı giymek nasip olabilirdi fakat bazı nedenlerden dolayı bu gerçekleşmedi. Ancak nerede olursak olalım her zaman kalbimiz Samsunspor için attı. Kulübümüzün şu anki durumu gerçekten bizi kahrediyor. Bu sezon zor geçecek. Umarım en kısa sürede bu güzel camia hak ettiği noktaya gelir. Bizler bu konuda üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU