2016'ya da hızlı giriş yapan Başkan Osman Genç, soğuk havaya rağmen hafta sonu Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yapılan Hanımlar Konağı, Halı Saha ve Spor Kompleksi ile Kuzey Yıldızı Hanımlar Konağı inşaatlarını inceledi. Gezi esnasında mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Genç, 2016'da da önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Canik'te kuşlar karda aç kalmıyor

'ŞEHRİN SAHİBİ HALKIMIZ'

Canik'in her köşesine hizmet götürdüklerine vurgu yapan Başkan Genç, "Biz her bir insanımızı, her bir mahallemizi önemsiyoruz. İlçemizin en ücra köşesine hizmet götürme gayretindeyiz. Seçim zamanında söz verdiğimiz gibi mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getiriyoruz. İlçemizde yaşayan her bir vatandaşımız şehrin sakini değil, sahibidir. Bu nedenle mahallelerimize hanım kardeşlerimiz için Hanım Konakları, gençlerimiz için spor tesisleri kazandırıyoruz" diye konuştu.

'TÜM MAHALLELERE ELİMİZ DEĞİYOR'

Fiziki dönüşümün yanında şehre ruh da kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik'in bütün mahallelerine belediyemizin eli değiyor, bütün mahallelerimize hizmet gidiyor. Birçok mahallemizde okul ve camilerimizde çevre düzenlemeleri yaptık. Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri inşa ettik. Şimdi ise Kuzey Yıldızı ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizde Hanım Konakları ve Spor Kompleksi projelerimizi hayata geçiriyoruz. Yaptığımız bu tür incelemelerle çalışmaları yakından takip etme imkanı buluyoruz. İnşallah 2016 da Canik'te projelerin hayata geçtiği bir yıl olacak" dedi.