SES Okulları gelenekselleşen üçüncü 19 Mayıs Gençlik Şöleni ile yine muhteşem bir organizasyona imza attı.

"Bilim, Sanat ve Spor İçin" sloganıyla yola çıkan ve Samsun'da eğitim-öğretimde fark yaratan SES Okulları gelenekselleşen üçüncü 19 Mayıs Gençlik Şöleni'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutladı. 09-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şölen etkinlikleri voleybol, basketbol, futbol, tenis karşılaşmalarıyla başladı.

SPORDA SES FARKI

SES Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen yüzme yarışlarında SES Okulları genç yüzücüleri, farklı stildeki yüzme yarışmaları ve havuz oyunlarında profesyonel yüzücülere taş çıkardı. Samsun'un eski ve yeni voleybolcularını bir araya getiren Şöhretler Erkek Voleybol Maçı ise müthiş gösterilere sahne oldu. Sporcuların hünerlerini sergilediği karşılaşmada izleyenler keyifli anlar yaşadı.

BİLİM GEÇİDİ

Öğrencilerin yoğun ilgisini çeken satranç karşılaşmalarının yanı sıra planetaryum ve astronomi sunumları, SES Okulları öğrencileri ve çevre okullardan gelen öğrencilerle yapılırken teleskoplarla güneşteki patlamalar da ilgiyle gözlendi.

ŞİİR DOLU GECE

SES Okulları Oditoryumu'nda sahnelenen Nazım Hikmet şiirlerinden oluşan Şiir Gecesi ise seyircilere duygulu anlar yaşatırken, şiir okuyan gençler ayakta alkışlandı.

UNUTULMAZ KONSER

Final gecesinde ise SES Okulları Orkestrası ve solistleri muhteşem bir konser verdi. Işık gösterisinin hakim olduğu konserde, 2015 Vodafone Freezone Yarışması'nda Türkiye'nin En İyi Erkek Sesi olarak ödül alan Taylan Buğra Bayri de sahneye çıktı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin dans gösterileriyle devam eden gecede gençler DJ eşliğinde gönüllerince eğlendi. Konserdeki görkemli havai fişek gösterileri ise gökyüzünü renklendirdi.

MİSYON ÜSTLENDİK

Muhteşem bir 19 Mayıs Gençlik Şöleni yaşadıklarını belirten SES Okulları Genel Müdürü Yaşar Batur, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın özellikle Samsun'da daha görkemli kutlanması gerektiğini düşünmekteyiz. Bizler SES Okulları olarak bu misyonu üstlendik. Profesyonel ekibimizin çalışmaları sonucunda her yönüyle müthiş bir 19 Mayıs Gençlik Şöleni düzenledik. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeklerini esirgemeyen tüm ekibimize teşekkür ediyorum. SES Okulları olarak daha nice 19 Mayıs'ları coşku ile kutlayacağız. Türk gençliğinin ve Samsunumuzun bayramını kutluyorum' dedi.