Kolsan '2006 yılı itibariyle Liman Mahallesi Gezi Caddesi No:8 İlkadım adresindeki Abone Merkezimiz ile Sanayi Mah. Selyeri Mevki Tekkeköy adresindeki Genel Müdürlük binamızda hizmet verilmektedir. Ancak artan abone sayımız ve gelişen tüketici ihtiyaçları ayrıca şirketimiz çalışma şartları ve süreçleri göz önüne alındığında kapsamlı bir hizmet binası ihtiyacı oluşmuştur. Uzun zamandır gündemimizde olan bu yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalarda son aşamaya gelinmiştir. Taşınma işlemlerimizin tamamlanması ile birlikte en kısa sürede yeni binamızda Esenevler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:14 Atakum/Samsun adresinde hizmet vermeye başlayacağız' dedi.

Doğalgazın, konut ve sanayide en ucuz yakıt olma özelliğini korumaya devam ettiğini, verilere göre doğal gazın kömür, odun ve elektrik olmak üzere 4 enerji türünün en avantajlısı olduğunu belirten Yılmaz Kolsan, doğal gazın hem çevreci hem de tasarruflu bir yakıt olduğunun altını çizdi.

YAZ DÖNEMİNDE ABONELİK ÇAĞRISI
Kolsan kış aylarında ve özellikle bayram öncelerinde meydana gelen yoğunlukları önlemek adına yaz aylarında abonelik yapılması konusunda çağrıda bulunarak 'Abonelerimiz yaz dönemlerinde doğalgaza geçiş için başvuru yapmayıp kış ayı başlangıçlarında doğalgaza geçiş için başvuruda bulunarak kısa sürede doğalgazın açılmasını istiyorlar. Böyle olunca aynı dönemde yoğunluklar yaşanıyor, bu yoğunluk sadece şirketimiz tarafında değil, yetkili firmalar tarafında da yaşanıyor ve tesisat yapım süreçleri de uzuyor' ifadelerini kullandı.
SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ayrıca dairelerde tadilatların da gündeme geldiği yaz dönemlerinde tesisatlarda yapılacak değişikliklerin yetkili firmalar aracılığı ile yapılması gerekliliğinin altını çizdi.