TED Samsun Koleji Özel Ortaokulu muhteşem bir mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

Ataol Behramoğlu'na ait 'Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var' şiiriyle başlayan program da konuşma yapan Okul Müdürü Turgay Artar, 'Uygarlık değerlerini koruma ve geliştirme çabasında etkin rol oynamayı hedefleyen çağdaş ve ilerici bir vizyona sahip olan Türk Eğitim Derneği Okulları'ndan TED Samsun Koleji olarak Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyelere taşıyacak bilimsel platformlar oluşturarak yüksek nitelikli öğrenciler yetiştirmek hedefindeyiz.

Nitelikli eğitim ve öğretimin yanı sıra özgüveni yüksek, iletişim becerileri gelişmiş, toplumda söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirmenin ülkenin geleceği açısından yapılabilecek en önemli yatırım olduğu inancındayız. Akademik başarılarınızla taçlandırdığınız, sorumluluk bilinci ve çağdaş, ilerici bir vizyona sahip, ülkenin eğitim politikasının oluşturulmasında söz sahibi bireyler olarak yetiştirilmenin ayrıcalığını yaşamınız boyunca her adımınızda hissetmeniz tek temennim' dedi.

TEDLİ OLMAK AYRICALIK
Törende geçmişten bugüne zaman tüneli fotoğraflarıyla duygusal anlar yaşayan veliler, öğretmenler ve öğrenciler bir kez daha ayrıcalığın sadece logoda değil hizmet ettiği özel misyonda olduğunu vurguladı.
Tüm 8. Sınıf öğrencileri muhteşem bir törenle şallarını ve mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alarak yepyeni bir yaşama yelken açtı.

ÖZEL HABER