Mor-Beyazlı ekibin önemli oyuncuları Burak Saban, Kaan Kars, Özgen Erdem ve Doğancan Aynacı, birçok takımın transfer listesinde yer alırken yakından takip ediliyor.

OYUNCULAR GİDECEK Mİ?

Orduspor'da forma giyen Burak Saban, Kaan Kars, Özgen Erdem ve Doğancan Aynacı, birçok takım tarafından yakından takip ediliyor.
Ordu Olay Gazetesi'nin haberine göre geleceği ile ilgili her hangi bir karara varılamayan Orduspor'da forma giyen oyunculara talip var. Başta Burak Saban olmak üzere Kaan Kars, Özgen Erdem ve Doğancan Aynacı, birçok takım tarafından yakından takip ediliyor. Bazı takımlar, Orduspor'a resmi teklifte de bulundu. Burak Saban'ı Süper Lig'in yeni ekibi Alanyaspor'un yanı sıra PTT 1.Lig'den Ümraniyespor'un istediği bildirildi.

KONGRE BEKLENİYOR

Kaan Kars, Özgen Erdem ve Doğancan Aynacı'yı ise yine Süper Lig, PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig takımlarının yakından takip ediyor.
Orduspor Kulübü, transfer teklifi alan oyuncular için erken karar vermek istemiyor. Öncelikle seçimli olağanüstü kongreyi yapmak isteyen Mor Beyazlı ekip, ardından oluşacak yönetimle birlikte kararını verecek. Yeni sezonda ligde yoluna devam edecek parayı henüz bulamayan Orduspor, satacağı 3­4 oyuncudan gelecek bonservis paralarıyla 2016-2017 sezonunda 3.Lig'de mücadeleye etmeyi planlıyor.