08.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sizi maddi konularda kafa karışıklıklarıyla dolu bir gün bekliyor. Bugün hem tavsiyelere hem de yeni bilgilere açıksınız. Aşk hayatınızda bir takım hareketlenmeler olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burcu bugün iletişimle dolu bir gün geçirecek. Pozitif ve aktif olmanın faydasını göreceksiniz. Yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar size keyifli hissettirebilir. Bu sabah evde vakit geçirmek, yatmak, yemek yemek, televizyon izlemek gibi rutin aktiviteler daha cazip gelebilir. Ama bize kalırsa sosyal ortamlara girin.

İKİZLER (21 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler burcu dikkat! Geçmişi düşünüp yerinizde saymaktan vazgeçip, bugünün işlerine yoğunlaşma zamanı. Unutmayın, bir şey değişmiyorsa bu konuda ısrarcı olmak faydasızdır. İleriye bakın ve önünüzdeki işleri güzelleştirmeye gayret edin. Ayrıca, biraz kendinize özen göstermenin tam zamanı.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler bugün takıntılarından kurtulup, kendilerini yavaşlatan bu ayrıntıları üstünden attıktan sonra güzel yollara çıkabilir. Dillere destan olmuş hislerinize güvenin ve bu yeteneğinizi kendiniz için kullanın. Ev psikolojisinden sıyrılıp sosyal ortamlara girerseniz, gözlerin hemen üzerinize kilitleneceğini göreceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda maddi konulara öncülük yapacaksınız, dikkatli olmakta fayda var.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Arkadaşlar, sosyal çevre, iş ortamları… Çevreniz çok hareketli ve bu yüzden sürekli bir koşturmaca içindesiniz. Bugününüzü sadece sevdiğiniz insanlara ayırın. Onlarla doğanın tadını çıkarın mesela.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Başaklar için kariyer önde gelir. Bu yüzden keyifsiz olsanız da yorgun olsanız da, kariyerinizle ilgili adımları yanlış atmayacaksınız. Hayattan beklentilerinizi belirleyin. Varmak istediğiniz yere sizi en çabuk ulaştıracak yol budur.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Yakınlarınız size hayatınızla ilgili önemli konularda yol göstermeye çalışıyor. Keşke onları dinleseniz. Aşk hayatınızda hareketli bir gün geçirmeye hazırlıklı olun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Akrep burcunu mesleki açıdan hareketli bir gün bekliyor. Uzun süredir beklediğiniz gelişmeler bugün harekete geçmiş ve size doğru geliyor. Yeniliklere açık olun. Bu size özel hayatınızda da iş hayatında da fayda sağlayacaktır.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcu sakinleri için bugün harcamalarda abartıdan uzak durma günü. İş ilişkilerinizde bir hareketlenme söz konusu. Özel hayatınızdaki ilişkilere üçüncü kişileri karıştırmamaya özen gösterin ve sırlarınızı kimseyle paylaşmayın.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Çalışan Oğlakları iş hayatlarındaki hoş gelişmeler memnun edecek. Hayatınızla ilgili kararları artık vermelisiniz. İki arada bir derede kalmış olmak sizi yavaşlatıyor. Aldığınız kararları yakınlarınızla paylaşıp görüşlerini almanız işinize yarayacaktır. Ayrıca önünüzdeki işler için güzel bir takvim hazırlamalısınız.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Yapmaktan zevk aldığınız işlere yoğunlaşın bugün. Aşk hayatınıza da özen göstermeniz gerekiyor. Bugün aşkta mutlu olma şansı yakalayabileceğiniz bir gün. Eviniz ya da aileniz için yapacağınız maddi harcamalar keyif verecek.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

İyi niyetli Balıklar, bugün suistimal edilebilirsiniz. Yakınlarınızla yapacağınız aktiviteler size keyif verecek. Yardım etmek istediğiniz kişilerin sizden tam olarak ne istediğini anlamaya çalışın. İşlerinizde sorumluluk duygunuzun yüksekliği sayesinde başarıyı yakalayacaksınız.