Samsun Özel Yeni Bakış Temel Lisesi, Atakum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlediği törenle ilk mezunlarını verdi.

Öğretmen, veliler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen kep atma töreninde oldukça coşkulu anlar yaşandı. Törende konuşan Okul Müdürü Ulviye Taç, başarılı bir yıl geçirdiklerini belirterek, bunu YGS ile kanıtladıklarını ve başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

GURURLUYUZ

Öğrencilerle gurur duyduklarını kaydeden Taç, 'Okulumuzun ilk mezunları, ilk öğrencilerimiz, sizleri hiç unutmayacağız. Gittiğiniz her yerde ışık olun aydınlatın, güneş olun ısıtın, her yere barış ve kardeşlik götürün. Yüreğinizden sevgiyi hiç eksik etmeyin. Anneler, babalar yakında ayrılacağınız çocuklarınızla övünün, gururlanın, onlara sıkıca sarılın. Böyle gençler yetiştirdiğiniz için sizleri kutluyorum' dedi. Veliler adına konuşma yapan Hatice Kumcağız ise duygu dolu anlar yaşattı.

KEP COŞKUSU

Törende okul birincisi Berfin Çetin'e, okul ikincisi Çağla Kitaplı'ya, okul üçüncüsü Ece Aslan'a ve YGS'de dereceye giren Berkay Kutlu'ya plaket verildi. Plaket töreninden sonra Berfin Çetin duygularını dile getiren bir konuşma yaptı. 12. sınıflar adına Berkay Kutlu ve Çağla Kitaplı bayrak ve okul flamasını 11. sınıflar adına Öykü Kulakaç ve Hanifi İlbey Dardağan'a teslim etti. Daha sonra tüm öğrencilere başarı belgeleri verildi. Törenin en heyecanlı anı ise, mezunların ant içerek keplerini havaya atmaları sırasında yaşandı.

YENİ BAKIŞ AİLESİ

Törenden sonra toplu fotoğraf çektiren öğrenciler ve veliler, okul kurucuları Eyüp Baş, Ahmet Sümbül, Hakan Çalışkan, Güşan Çağlar, İlhan Yeter'e ve tüm öğretmenlere, emeklerinden dolayı alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu.

MORAL DEPOLADILAR

Grand Amisos Otel'de ise balo düzenleyen Samsun Özel Yeni Bakış Temel Lisesi öğrencileri, doyasıya eğlendi. Sınav öncesi streslerini atıp moral depolayan öğrenciler, mezuniyet pastası kesti. Baloya Eyüp Baş, Ahmet Sümbül, Hakan Çalışkan, Güşan Çağlar, İlhan Yeter ve Okul Müdürü Ulviye Taç da katıldı.