Atakum Bahar Futbol Turnuvası oynanan final maçlarının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu. Renkli görüntülere sahne olan maçlar sonrası ortaokullar kategorisinde Polis Abla İlkokulu ile liselerde ise Tevfik İleri İmamhatip Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldıran isimler oldu.

ŞAMPİYONLAR BELİRLENDİ

Türkiye His Federasyonu Samsun İl Temsilciliği kapsamında Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Atakum Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Atakum Bahar Futbol Turnuvası oynanan final maçlarının ardından yapılan törenle son buldu. Atakum Belediyespor Tesislerinde 3 Haziran'da başlayan ve dün sona eren maçların ardından Polis Abla İlkokulu ortaokulları kategorisinde şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu. Liseler kategorisinde ise Tevfik İleri İmamhatip Ortaokulu'da mutlu sona ulaşarak şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu.

KUPALAR BAKOĞLU VE DEMİRKIRAN'DAN

Final müsabakalarının ardından törene katılan Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Atakum Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Kadir Yalnız, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, Atakum Belediyespor A Takımı Antrenörü Hakkı Hocaoğlu, Atakum Belediyespor Genel Koordinatörü Dursun Karamustafa ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı. Turnuvada rakiplerini mağlup ederek ilk üç derece içerisine giren takımlara Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran madalya ve kupalarını verdi.

Salim YILDIZ