Atakum Belediyespor ve Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları çalışmalarına başladı. İlk etapta 300 sporcusuyla yaz okullarına 'merhaba' diyen kulüp sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal aktivitelerle sporcuların gelişimine katkı sağlayacak.

Her yıl gerçekleştirdiği spor okulları faaliyetleriyle binlerce sporcuya futbol eğitimini deneyimli antrenörler eşliğinde veren Atakum Belediyespor, bu yıl bambaşka çalışmalara imza atacak. Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan yaz spor okullarında sporcular hem spor yapma imkanı bulacak hemde aileleriyle beraber sosyal aktivitelerde biraraya gelecek. Açılış olarak spor okullarına 300 sporcuyla başladıklarını belirten Yaz Spor Okulları Sorumlusu Ceyhun Ercan, "Okulların kapanmasına az bir zaman kala Atakum Belediyespor ve Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları çalışmalarına başladık. Şu an 300 sporcu bünyemizde hizmet görüyor. Bande Aceh spor tesislerinde yaz ayı boyunca yapılacak sportif çalışmaların yanısıra sosyal faaliyetlerle sporcu ve aileleriyle biraraya geleceğiz. Hafta sonları aileler, sporcular ve biz antrenörler olarak piknik gibi aktiviteler düzenleyeceğiz. Aramıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz"dedi.

TANRISEVER ZİYARET ETTİ...

Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Tanrısever, Bande Aceh spor tesislerinde başlayan yaz spor okulları çalışmalarını ziyaret ederek antrenörlerden bilgi aldı.

Salim YILDIZ