09.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ

Özel hayatınızla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. İmaj değişikliği için de ideal bir gün sizin için. Problemlerinizi çözerken, konuya başkalarını dahil etmemelisiniz. Parasal konularda kontrollü olmanızda fayda var.

BOĞA

Bugün Boğaları aşk hayatı bakımından zor bir gün bekliyor. Sevgilinizle veya hoşlandığınız kişiyle problem yaşayabilirsiniz. Karşılıklı olarak birbirinizi eleştirebilirsiniz. İki kere düşünüp konuşmalısınız.

İKİZLER

Dışarıdan gelecek yardımlara muhtaç değilsiniz. Kendi işinizi kendiniz halledin ve kimseye pabuç bırakmayın. Çalıştığınız yerde yeni fikirler sunacaksınız, kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz, yılmayın. Çabuk sinirlenip, sert tepki vereceğiniz bir gündesiniz.

YENGEÇ

Yengeçler bugün hırslı yapılarını ortaya çıkaracak. Ekip ruhuna ve ortak çalışmalara yönelmenizde fayda var. Bu, sizi başarıya daha çabuk ulaştıracaktır.

ASLAN

İlgi duyduğunuz alanlara vakit ayırın. İlişkinize veya işle ilgili durumlara başkalarını karıştırmayın. Sinirlendiğiniz durumlarda, sinirinizi başkalarından çıkarma eğiliminiz var. Bu, etraftakileri kırmaktan başka bir işe yaramaz. Ebeveynlerinizin kendi aralarında yaşadıkları sorunlara karışmamalısınız.

BAŞAK

Bugün toplantınız veya başka bir aktiviteniz varsa buralarda kendinize hakim olmalısınız. Sinirli bir gününüzdesiniz. Başkalarının işlerine karışmayın, bırakın kendileri halletsinler. Kendinizi güzel hissedip güzel gösterebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ

Maddi konulardaki savurganlığınızı bugün bir kenara bırakmalısınız. Çünkü iyi niyetinizi suistimal edebilecek kişilerle yakın temasta olacaksınız. Planlı ve programlı hareket ettiğiniz takdirde kendinizi sorunlardan uzak tutmuş olacaksınız. Sosyal bir gün sizi bekliyor.

AKREP

Asabi yapınızın etkisiyle bugün yakın çevrenizdeki sevdiğiniz insanlara agresif davranabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Planladığınız işlerden sevgilinize bahsettiğinizde alacağınız tepki canınızı sıkabilir.

YAY

Maddi konularda sınır çizmeyi öğrenmelisiniz. Aksi halde ciddi sıkıntılar yaşayacaksınız. İş arkadaşlarınızla bire bir aynı fikirlerde olmanız mümkün değil. Hatta tamamen zıt yönlere bakıyor olabilirsiniz. Bu yüzden tepki vermemelisiniz. Ayrıca her şeye 'Evet' demeyi bırakmalısınız.

OĞLAK

Kavgalardan, tartışmalardan uzak olmanız gereken bir gün. Girdiğiniz ortamlarda karşılaştığınız tutumlar sinirlenmenize sebep olabilir. Sakin olun ve derin derin nefes alın. Ailenize olan fedakarlığınız her zaman takdir görüyor. Sağlığınıza da aynı özeni göstermelisiniz.

KOVA

Aşk hayatınızda şanslı bir gündesiniz. Sevgilinizle problemlerinizi çözme olasılığınız yüksek. Şu anda bulunduğunuz konumu güçlendirmek sizin elinizde. Sinirli tavırlardan uzak kalmaya çalışın.

BALIK

Bugün Balık burcu için melankolik bir gün gibi duruyor. Hem bedeninizi hem beyninizi yorgun hissediyorsunuz. Bu da sizi sinirli bir hale getiriyor. Sakin olun ve keyif alabileceğiniz uğraşlar bulmaya çalışın.