Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 30. bölümü bu akşam yayınlanacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sultan Osman tarihte eşi benzeri görülmemiş bir darbeyle tahttan indiriliyor. Sarayı basan asiler Osman'ın peşine düşerken, Osman ağa kapısına sığınıyor.

Osman'ın başına gelenleri öğrenen Kösem, oğlunun hayatından endişe ediyor. Büyük nümayişin ortasında anne oğul yeniden birbirlerine kavuşuyor. Dilruba, Halime'den habersiz çocukların ölüm emrini veriyor.

İsyanı dindirmek için yeniçeri ocağına giden Zülfikar,ömrünü adadığı ocakta öldürülüyor. Osman'ın yerini öğrenen yeniçeriler ağa kapısını basıyor. Sultan Osman zorla yeniçeri ocağına götürülüyor. Kösem,Osman'ı kurtarmak için Mustafa'yı tahta çıkarıyor! Sultan Mustafa tahta çıkarken, Davud Paşa, Osman'ı öldürmek için cellatlara emir veriyor.Yeniçeriler Sultan Osman'ın öldürülmesine karşı çıkıyor. Davud Paşa, bir oyunla Osman'ı ocaktan çıkarıyor. Sultan Osman Yedikule zindanlarına götürülüyor.

Genç Osman, yüzyıllar boyunca kara bir leke olarak anılacak bir şekilde, canice katlediliyor. Oğlunun ölümünün ardından, Kösem intikam yemini ediyor. Osman'ın ölümüne sebep olanlar bedelini canlarıyla ödüyor. Tahtın varisi şehzade Murad ve Kösem Sultan halkın önüne çıkıyor. Yeni bir devir başlarken, istikbal Sultan Murad'ı işaret ediyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem, hafızalara kazınacak bomba gibi sezon finaliyle bu akşam Star'da.