Ankara Marriott Otel'de yapılan Mali Genel Kurul'da oy kullanan Gevrek ve Gündüz daha sonra teknik adam ve transfer konularında bazı görüşmelerde bulundu.

Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Kulüp Genel Sekreteri Erdal Gündüz, yaptığı açıklamada geçen sezon takımda kiralık olarak oynayan forvet oyuncusu Umut Nayir'in alınması için de girişimde bulunduklarını ifade etti.

'BAZI SİTELER VE GAZETELERDE YAZDIĞI GİBİ KİMSEYLE ANLAŞMIŞ DEĞİLİZ'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Mali Olağan Kurulu'na katılmak için Ankara'ya gittiklerini kaydeden Gündüz, 'Buraya federasyonun mali olağan genel kurulu için geldik ama kulüple ilgili birkaç önemli görüşmemiz de oldu. Biliyorsunuz teknik adam konusunda bir süredir arayıştayız. Bu doğrultuda bazı isimler üzerine yoğunlaştık. Ancak bazı siteler ve gazetelerde yazdığı gibi kimseyle anlaşmış değiliz. Bu işler öyle aceleye gelecek işler değil. Bakmışsınız bu akşam da açıklamışız yeni teknik direktörümüzü. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvensin. Kamuoyundaki bilgi kirliliğinin nedeni de biz değiliz. Her önüne gelen bir hoca getiriyor. Bir tek Mourinho'yu getirmediler. En doğru haberi bizden alsınlar ve açıklama gelmedikçe de bu tür haberlere itibar etmesinler' diye konuştu.

'UMUT NAYİR İLE YENİ SEZONDA DA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ'

Gündüz, geçen sezon Osmanlıspor'dan kiralık olarak kadrolarına kattıkları Umut Nayir için girişimde bulunduklarını da belirterek, 'Umut Nayir ile yeni sezonda da devam etmek istiyoruz. Bunun için Ankara'da girişimlerde bulunduk. İnşallah Umut yeni sezonda da bizimle birlikte olur. Çünkü kalitesine ve kumaşına herkesin inandığı bir futbolcu. Transfer ve teknik heyet konularında da kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir' dedi.