Adı Çarşambaspor'la anılan ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile hafta sonu biraraya gelecek olan tecrübeli teknik adam Besim Durmuş, "Başkanımız ile hafta sonu biraraya geleceğiz. Düşünülen 3 yıllık bir proje var. Eğer şartlar oluşursa bende bu proje içerisinde Çarşambaspor'a hizmet etmekten gurur duyarım" dedi.

BAŞKANLA GÖRÜŞECEK

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde boy gösterecek Çarşambaspor'da süren sessizlik bozuluyor. Hoca arayışları içerisinde olan Yeşil-Beyazlı ekibin bu dönemlerde adı Samsunspor'da ve profesyonel takımlarda görev yapan ve şampiyonluklara imza atan tecrübeli teknik direktör Besim Durmuş'la anılıyor. Durmuş, hafta sonu Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile biraraya gelecek. Durmuş, görüşmeden sonra oluşacak yeni yönetim sonrası şartlar oluşursa Çarşambaspor antrenörü olarak yeni dönemde görev yapacak.

GURUR DUYARIM

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın çeşitli projeleri olduğunu belirten Besim Durmuş, "Başkanımızla daha önce birkaç kez görüştük. Uzun süreli bir proje şu anda söz konusu. Eğer bu proje içerisinde istenilen şartlar uyarsa bende Çarşambaspor'a hizmet etmekten gurur duyarım. Hafta sonu yine başkanımızla biraraya geleceğiz. Çarşambaspor büyük bir camia, bu camiada olmak eminim ki heyecan verici olacaktır. Bekleyip hep birlikte göreceğiz"diye konuştu.

Salim YILDIZ