Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan bölümünde yine Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. 9 - 9'luk skor yakalanınca oyun, bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında ise Gönüllüler takımı atışları iyi olan Serkay'ı tercih etti. Ünlüler takımında ise Atakan ve Nagihan arasında kalındı ve sonunda Nagihan'ın atış yapmasına karar verildi.

Takımlar oyun alanına gideceği sırada Yunus'un Nagihan'a atışlarıyla ilgili yorum yapması Nagihan'ı çok sinirlendirdi. Oyun alanında ikili arasında büyük tartışma yaşandı. Tartışma esnasında Nagihan, Yunus'un performansına laf etti. Oyun kaybedilince ortalık daha da kızıştı. Nagihan'la Semih Yunus'u sorumlu tuttu.

Adada da gerginlik devam etti. Nagihan Yunus'a, "Yunus laf ebeliğinde üstüne yok. Bugünkü gündeme de oturdun tebrikler. İnşallah finale gidersin. Final koltuğuna sen oturursun, hakkın olmadan" dedi.

Nagihan daha sonra Semih'le konuşurken, "Benim performansıma kimse laf edemez, benim atışıma da kimse müdahale edemez. Kendi dağlara taşlara fırlatıyor. Bana laf etmesine izin vermem. Zaten beni psikolojik olarak çok yıprattı. Benim de kaybetmeye hakkım olsun. Benim de hakkım olabilir. Ben böyle haksızlıklara gelemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yunus ise Nagihan için, "Nagihan'dan çok uzaklara gitmek istiyorum. Bu Kıbrıs da olabilir ev de. Onunla hiçbir alan paylaşmak istemiyorum" dedi.