Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, düzenlediği iftar buluşmasında Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi. Yalı Kafe'de düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyeleri katıldı.

Yerel yönetimlerde önceliğin halka en iyi hizmetin sunulması olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu noktada Atakum halkı için mücadele eden bir belediye olduklarını belirterek, 'Atakum Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle, yönetim kadromuz ve çalışanlarımızla birlikte Atakum halkına en iyi hizmeti sunmak için mücadele ediyoruz. Bu anlamda halkımızın başarılı projeler ve önemli hizmetlerle buluşmasının önünü açan meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Önemli olan Atakum halkının yarınlarına daha da umutla bakması, geleceğe yön veren projelerle buluşmasıdır. Bunu da ancak daha çok çalışarak ve üreterek gerçekleştirebiliriz. Bu düşüncedeki Atakum Belediyesi Meclis Üyelerimizle birlikte, geride bıraktığımız 2 yıllık süreçte önemli işlere imza attık' diye konuştu.

Başkan Taşçı konuşmasının ardından Atakum Belediyesi'nin AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyeleri ve aileleriyle uzun süre sohbet etti.