İnternetin en çok kullanılan sosyal medya mecralarından bir tanesi olan Twitter'da, Tesla'nın CEO'su Elon Musk tarafından atılan bir tweet, Samsung'un 580 milyon dolar kaybetmesine neden oldu. Öte yandan Musk'ın attığı tweet nedeniyle, Panasonic ise 800 milyon dolar civarında değer kazandı. Twitter üzerinden yapılan bu açıklama, bir tweetin değerini ortaya koyarken, atlılan tweet Samsung'un hisselerinin %8 oranında değer kaybetmesine neden oldu.

Teknoloji devi Samsung'a bağlı olan ve batarya ile ekran üniteleri üreten Samsung SDI'ın, yeni elektrikli araç olan Tesla Model 3 için şirketle işbirliği yaptığı uzun süredir kamuoyunda konuşuluyordu. Tesla ve Samsung cephesinden işbirliği hakkında hiçbir açıklama gelmezken, Tesla'nın CEO'su Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama işbirliği iddialarını çürüttü.

Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Samsung ile işbirliği yapmadıklarını ve Panasonic ile çalışacaklarını ifade etti. Son derece basit bir tweet olmasına rağmen her iki şirketin de hisse senetlerinde büyük bir dalgalanma yaratan açıklama, Samsung'a 580 milyon dolar kaybettirirken, Panasonic'e 800 milyon dolar kazandırdı.