Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

GÜZEL ÇALIŞMALAR
SAMGİAD üyeleri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, ''Sivil toplum kuruluşları olarak hem bireysel anlamda hem de Samsunumuz için sıkı ilişkiler içinde bulunarak, ortak çalışmalar geliştirmeliyiz. Ortak noktamız olan Samsun için elele birlikte güzel çalşışmalara imza atacağımıza inanıyorum. SAMGİAD artık Ankara ile Samsun arasında en önemli köprü görevini yapacaktır'' dedi.

İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ
SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ise, Samsun'un geleceği gençler olarak Samsun adına yapılacak çalışmalarda fikir sahibi olacaklarını belirterek, ''Samsun adına yapılacak her çalışmada elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu anlamda STK'larla yapılacak her türlü işbirliğine açığız'' diye konuştu.

Gömeç, Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'ne çalşımalarında başarı dileklerini de iletti. SAMGİAD üyeleri ziyaretin ardından ASİYAD'ın düzenlediği iftar programına katıldı.