11.06.2016 günlük burç yorumlarınız haberimizde.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hafta sonunu güzel bir başlangıçla taçlandırabilirsiniz. Maddi açıdan dikkat gerektiren bir gündesiniz. Önem verdiğiniz konularda hassasiyet bekliyorsunuz. Karşı taraftan bunu göremeyince sinirlenip tatsız anlar yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Ani ve hayati kararlar vermemelisiniz. Başarılı olduğunuz konular hakkında gururlanmanız etrafınızdakiler tarafından hava atmak olarak adlandırılabilir. Maddi zarara yol açacak girişimlerde bulunmamanız gereken bir gündesiniz. Geçmişte zarar gördüğünüz insanlarla tekrar yakınlaşabilirsiniz. Tekrar güvenmek konusunda temkinli davranmakta yarar var.

İKİZLER (21 Mayıs - 22 Haziran)

Bu güzel hafta sonunu dolu ve karışık bir kafayla geçirmeyin sevgili İkizler. Çıkın biraz temiz hava alın. Güzel şeylerle ilgilenin. Bitmiş şeyler için keyfinizi kaçırmanız doğru değil. Geçmişle olan bağlarınızı da koparmanın tam vakti aslına bakarsınız. Bugün yarım kalmış işlerinizi keyifle tamamlayabilirsiniz.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Detaylara takılmayı bırakıp sevdiğiniz insanla yaşadığınız güzel anların tadını çıkarın. Düşünceli hallerinizle karşınızdakinin enerjisini düşürebilirsiniz. Hayatınızla ilgili kararları etki altında kalmadan vermelisiniz. Bugün önemli kararlar için ideal bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün sinirlerinize hakim olmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Tartışmalara girmekten kaçının. Kırmak ve kırılmamak için kendinize hakim olmanız önemli. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sorunları aşıp önemli kararlar alma yolunda ilerliyorsunuz. Duygularınızı tamamen yok saymayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Önemli konularda alacağınız destek sizi oldukça memnun edecek ve kafanız rahatlayacak. İşle ilgili yakalayacağınız fırsatlara duygusal açıdan bakmak yerine mantığınızla karar verirseniz başarıya ulaşacaksınız.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Anlık öfkelerinizi kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda biraz daha dikkat gerekiyor. Yardım etmek güzeldir ama gereğinden fazlası yıpratıcı olacaktır. Sevdiğiniz kişiye karşı güvensiz tavırlar sergilemekten kaçının.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Karşınızdaki insanlardan gelen ufacık bir hareketi kafanızda büyütüp pek çok anlam yükleyebilirsiniz. Bu durumdan kaçının, düşündüğünüz gibi değil... Karşınızdakileri irdelemek yerine arkanızdan çevrilen işlere dikkat ederseniz sizin için daha faydalı olacaktır. Tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Çünkü sonunda üzülen taraf olma ihtimaliniz yüksek.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün yakınlarınızdan gelecek eleştirilere kulak vermeniz size çok fayda sağlayacak. İçinde bulunduğunuz karmaşık duygulardan biraz temiz hava ve dostlarınızla geçireceğiniz hoş vakitler sayesinde kurtulabilirsiniz.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Kuralcı yapınızı az da olsa yıkma eğilimi göstereceğiniz bir gün. Biraz rahatlamak ve gevşemekte fayda var. Kendinize değer vermeniz gerekiyor. Sürekli başkaları için oradan oraya savrulup harap oluyorsunuz. Bugün sadece kendiniz için nefes alın. Başkalarının değil, kendi canınızın istediği yemekleri yemekten başlayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün biraz ters gününüzdesiniz. Faydanıza söylenen sözleri yanlış anlamamaya özen gösterin. Bugün duygularınıza değil, mantığınıza öncelik verin. Böylelikle başarıya ulaşmış olacaksınız.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Öncelikle müjdeyi verelim; bugün uzun süredir etkisi altında olduğunuz sorunlar çemberinden sıyrılıyorsunuz. Rahat bir nefes almanın tam zamanı. Aşk hayatınızda bir hareketlilik gözüküyor.