Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın peyzaj çalışmaları kapsamında refüj ve kavşaklara çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte refüj ve kavşaklarda çiçek dikim çalışmalarına devam eden kadın çalışanlar, oruçlu olmalarına rağmen sıcak altında çalışmalarına devam ettiklerini belirttiler. Kazandıkları paralarla ev ekonomisine katkıda bulunan kadın çalışanlar işlerini severek yaptıklarını söylediler. Yoruldukları zaman mola verdiklerini belirten çalışanlar, Ramazan dolayısıyla amirlerinin bu konuda kendilerine anlayışlı davrandıklarını ifade ettiler. Kadınların yanında erkekler de çiçek dikim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, 'Hanım kardeşlerimizin evlerinin rızıklarını kazanmaya çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Tabi Ramazan ayında bu sıcakta ve oruçlu bir şekilde çalışmalarına devam etmeleri ayrı bir öneme sahip. Ramazan dolayısıyla çalışanların şartlarında gerekli kolaylıklar sağlanıyor' dedi.