Trabzonspor Kulübü Başkanı Yardımcısı Nevzat Aydın, transferde çok aceleci davranıp panik yapmak istemediklerini belirterek, 'Daha bilinçli bir şekilde düzgün adamlarla ilerlemek istiyoruz. Ekiple birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz' dedi.

UEFA ile yaptıkları görüşmeler ve anlaşmalar neticesinde finansal durumun kendilerini zorlandığını söyleyen Aydın, '3'ün 5'in değil 1'in bile hesabını yapıyoruz. O kadar olumsuz olacak bir durum yok. Elimizden geleni yapıyoruz. Kimse evvelki senelerde olduğu gibi yüksek rakamlı transferler beklenmesin. Trabzonspor'un kurmak istediği oyun ve kadro yapısına en uygun ve makul fiyatlarla kim var ise hepsini inceliyoruz' ifadelerini kullandı.

Sıkıntılı süreçte en büyük destekçilerinin taraftarlar olacağını belirten Aydın, 'Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz. Heyecanlı olup, bütün transferlerin kampa yetişecek diye bir şey yok. Bu sene Avrupa Futbol Şampiyonası ve Copa Amerika var. İkisi üst üste geldi. Bize güvensinler elimizden geleni yapıyoruz. İki turnuvada izlediğimiz oyuncular var. Bizim bütçemize uygun kaliteli isimlerde var. Onları takip ediyoruz' şeklinde konuştu.