4,5 SAATLİK TOPLANTI

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşık 4,5 saat süren bir toplantı yaptı. Bu toplantıda göreve devam edilip edilmeyeceği kararının önümüzdeki haftaya kaldığı ve öncelikli sorunların masaya yatırıldığı belirtildi.

İFTARDAN SONRA BAŞLADI

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun yönetim kurulu üyeleriyle Nuri Asan Tesisleri'nde önceki akşam yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı. Kulüp binasında gerçekleşen toplantının iftardan sonra başlayıp yaklaşık 4,5 saat sürdüğü öğrenildi. Toplantıda göreve devam edip etmeme kararı net olarak çıkmazken, Başkan Tutu Ankara'daki görüşmelerde yaşadıklarını kurmaylarına aktardı.

OYUNCULARA ÖDEME

Ardından öncelikli sorunlar masaya yatırılırken, futbolculara ödeme yapılması kararı alındı. Önümüzdeki hafta başından itibaren Sportif Direktör Coşkun Zeren'in oyuncularla görüşmelere başlayacağı ve ödemelerin yapılacağı öğrenildi. Yönetimin göreve devam edip etmeme konusunda vereceği kararda Başkan Tutu'nun kesinlikle yapılmasını istediği ve sır gibi saklanan projenin etkili olacağı öğrenildi.

Selçuk KAYA