Samsun Haber - Bafra Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, birlik üyeleri ve davetliler katıldı.

Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, yaşanan birlik ve beraberliğin bozulmamasını diledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, hoşgörünün ve güzelliklerin zirve yapmış olduğu bir ay olduğunu dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 'Öyle bir dönemden geçiyoruz ki birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize en fazla ihtiyaç duyduğumuz günler bu günler. Son zamanlardaki olayları hep birlikte gördük, yaşadık. Bunları biz gördükçe, yaşadıkça içimiz burkuluyor. Oralarda onlarca şehidimiz oluyor. Buradan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi yedi düvele karşı gösterelim. Tüm terör örgütleri Türkiye'ye karşı birlik oldular. Bunların dertleri Türkiye'yi zayıflatmak. Bunlar bu bombaları patlattıkça bizler tabiri caizse saflarımızı sıklaştıracağız. Bizler daha birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu belayı def edeceğiz. Hükümetimiz bu konuda çalışmaları en üst seviyede yapıyor, gayret ediyor. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi silahları bırakacaklar, silahları gömecekler, üzerini betonlayacaklar, koordinatlarını da verecekler ancak bu mücadele o zaman biter' dedi.