Samsun Haber - Samsunlu iş adamları, siyasetçiler, spor camiası ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerini geleneksel iftar yemeğinde ağırlayan AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelenin devam edeceğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde iftar yemeği düzenledi. İftara, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, eski milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, iş adamları, İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, Ticaret Borsası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Adamı Dernekleri, İşçi ve Memur Sendikaları, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Odaları, Vakıflar, Hemşehri ve Engelli Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, Samsunspor ve Samsun'da faaliyet gösteren spor dernekleri, yerel ve yaygın medya ile internet medyası temsilcileri katıldı.

ÜLKEMİZİ BÖLDÜRTMEYİZ

Misafirlerini kapıda karşılayıp, hoşgeldiniz diyerek, Ramazan aylarını tebrik eden Milletvekili Köktaş, iftar sonrası yaptığı konuşmada, terör saldırılarında ülkesinin birliğini, dirliğini korumak uğruna canını seve seve feda eden aziz şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diledi. Milletvekili Köktaş, terörle mücadeledeki kararlığa işaret ederek, "Biz Türk milleti olarak ekmeğimizi böleriz, sevgimizi böleriz ama asla ülkemizi böldürtmeyiz. Buna müsade etmeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür, Türk milleti bir ve beraberdir. Terörle mücadele, hedefinden asla taviz vermeyerek devam edecektir. Güvenlik güçlerimiz, nerede olursa olsun, ister şehirde ister kırsalda, terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması için canla başla mücadele ediyor. Askerimiz, polisimiz, korucumuz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi gerçekleştiriyor. Sadece terör gruplarına karşı değil onların içeriden ve dışarıdan arkalarını sıvazlayan, destek veren bütün unsurlara da aynı şekilde tavizsiz gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Köktaş, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün burada Mübarek Ramazan ayının manevi havasını birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet ettiniz, bizleri şereflendirdiniz, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Birlikte geçtiğimiz yıl Ramazan ayı içinde yine burada biraraya gelme imkanı bulduk. Akabinde yapılan 1 Kasım seçimlerinde bizleri ziyadesiyle desteklediniz, mutlu ettiniz. Bizlerin omuzlarına yüklediğiniz sorumluluğu alarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Cenab-ı Allah birliğimize, kardeşliğimize zeval vermesin inşallah. Ülkemizi bölmeye, zayıflatmaya çalışan, dışarıdaki ve içerdeki şer güçlerine Cenab-ı Allah fırsat vermesin."

Milletvekili Köktaş, iftar yemeğinin ardından misafirleri ile çay içip, sohbet etti.

Bayram OK