1453 Fatihspor Kulübü tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor. Fair-play ruhu içerisinde renkli görüntülerle geçen turnuvada takımlar sahadan galip ayrılabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor.

YEDİNCİ GÜNÜNE GİRDİ

Türkiye'ye örnek olan Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası oynanan maçlarla devam ediyor. 1453 Fatihspor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte takımlar ortaya koydukları performanslarla izleyenlere heyecanlı dakikakalar yaşatıyor. Fatih Mahallesi Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'ında düzenlenen turnuvaya şehit aileleri de yakın ilgi gösteriyor. Anlamlı organizasyonun yedinci gün maçlarında Şehit Ahmet Altınoğlu ile Şehit Ahmet Sarı, Şehit Korhan Ekiz ile Şehit Yılmaz Baş ve Şehit Fikret Özer ile Şehit Erhan Pakel takımları karşı karşıya geldi.

ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZ

Turnuvanın fair-play ruhuna yakışır bir şekilde sürdüğünü belirten 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Türkiye'de örnek teşkil edecek turnuvamız devam ediyor. Şehitlerimiz için ne yapsak az. Fatih mahallesi her yıl farklı organizasyonlarla adını duyuruyor. Büyük heyecana sahne olan maçlarımızı izlemek isteyen herkesi Fatih mahallesine bekliyoruz. İftardan sonra başlayan maçlarımız sahur vaktine kadar sürüyor. Turnuvada mücadele eden takımlarımızı başarılar diliyorum ve gösterdikleri centilmenlik ruhundan dolayı da kendilerini tebrik ediyorum"dedi.

Salim YILDIZ