Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde bugün yapılan olağan kongrede tek listeyle seçime gidildi.

Kongreye AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve kulübün onursal başkanı Hacı Osman Akgül, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, kulüp yöneticileri ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Milletvekili Osman Akgül, GTSO Başkanı İsmail Akçay ve işadamı Metin Şeker'in yaptığı kongrede konuşan Milletvekili Hacı Osman Akgül kongrenin Gümüşhane'ye ve Gümüşhanespor'a hayırlı olmasını dileyerek, Gümüşhanespor'un herkesin ortak bir değeri olduğunu söyledi. Akgül, 'Geçtiğimiz sezon hedefimiz bir üst lige çıkmaktı. Play-off heyecanını yaşadık ancak bir üst lige çıkamadık. Bu heyecanı bize yaşatan Başkanımız ve teknik ekibe teşekkür ediyorum' dedi.

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler ise kongreyi tamamlayıp yeni sezona bir adım önde başlamak istediklerini söyledi.
Kongreden sonra ilk işlerinin transfer çalışmalarına hız vermek olacağını belirten Gürler, 'Hedefi olan bir takım için iyi bir teknik kadro ve sahada iyi oynayan bir takım oluşturacağız. Çok hızlı bir transfer dönemi başladı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şuanda sözleşmesi devam eden sporcularımız var. Yeni imza attırmak istediğimiz oyuncularımız var. Geçtiğimiz sezon 20 oyuncusu yenilenmiş bir takımla sahadaydık. Ama hiç kopmadık. Takımımıza güvendik. Şehre ve taraftarımıza inandık. Sizlerin de desteğinizle play-off oynama şansı yakaladık. Süper Lig hedefi önüne koyabilecek bir takım oluşturma gayreti içindeyiz. Ve o niyetle bir altyapı oluşturmak istiyoruz' dedi.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, tek liste halinde girdiği kongrede oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.