Bafra Musiki Cemiyeti'nin organizasyonu ve Bafra Şiir Kulübü, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Şiir Şöleni'ne verdiği destekten dolayı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Ziyarette açıklamada bulunan Bafra Musıki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, "Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri ilçemizde en iyi şekilde ağırlamamızda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız teşekkür ediyorum. Başkanımız edebiyat ve kültür etkinliklerine, ilçemizi ve değerlerini tanıttığımız bu gibi organizasyonlarımıza her zaman destek vermiştir. En son gerçekleştirdiğimiz programda da desteklerini esirgememiştir. Bundan sonra da Başkanımızın yanımızda olacağını biliyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise organize heyetinin büyük gayretleri ile gerçekleştirdiği 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Şiir Şöleni'ne destek vermekten duydukları mutluluğu belirterek, "İlçemizde 4 gün boyunca değerli davetlilerimizi hep birlikte en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Hem Baframızın önemli değerlerinden Şair Neyzen Tevfik Kolaylı'yı andık, hem de ilçemizin tanıtımına katkı sağladık. Bu gibi organizasyonlara destek vermeyi sürdüreceğiz. Bu anlamda Bafra Musıki Cemiyeti yönetim kuruluna ve organizasyon heyetini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Biz her zaman onların yanında olacağız" ifadelerini kullandı.