KADIKÖY'DEN 1 KUPA DAHA

Samsun Haber - Samsun Kadıköyspor U-14 Türkiye Şampiyonası'nda 4.'lük kupası kaldırırken, bu yıl ulusal organizasyonlardaki dördüncü kupasını kazanmış oldu. Şu ana kadar bu sezon 4 kupa kazanan başka bir amatör takım yok.

KULÜBÜN ALTIN ÇAĞI

Samsun Kadıköyspor, adeta altın yılını geçirdiği sezonda bir kupa daha kazanmayı başardı. Bu sezon 75 ilden 1360 takımın katıldığı U-17 Türkiye Şampiyonası'ndan ve 68 ilden 1291 takımın yer aldığı U-15 Türkiye Şampiyonası'ndan ikincilik kupasıyla dönen Kırmızı- Beyazlılar 1249 takımın yer aldığı U-19 Türkiye Şampiyonası'nda da üçüncü olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bu üç önemli başarıların ardından U-14 Takımı da, ilk ve ikinci grup müsabakalarını geçerek final grubuna kalmıştı.

TARİHE DAMGA VURUYOR

Final grubunda Amed Sportif Faaliyetler ve Bağbarbaşıspor'a mağlup olan Kadıköyspor Türkiye dördüncüsü oldu. Katıldığı dört Türkiye Şampiyonası'nda final grubuna kalarak adeta Samsun değil, Türk amatör futbol tarihine damga vuran Kırmızı- Beyazlılar, yılın en başarılı amatör kulübü olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Kadıköyspor'un U-16 Takımı da en iyi 4 takım arasına kalabilmek için 2. Tur maçlarına çıkacak. Kırmızı- Beyazlılarda tek fireyi ise Samsun dışına çıkamayan U-13 Takımı verdi.

Selçuk KAYA