Orduspor'da mevcut başkan Yaşar Pamuk, tek liste ile girdiği olağanüstü genel kuruldan güven tazeleyerek girdi. Pamuk'un listesinde 33 yönetici bulunuyor.

TEK LİSTEYLE GİRDİ

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orduspor'da, Olağanüstü Genel Kurul Durugöl Tesisleri'nde yapıldı. Bir çok ismin adaylık için adının geçtği kongrede son anda aldığı kararal mevcut başkan Yaşar Pamuk tek liste ile aday oldu. Katılımın oldukça yüksek olduğu kongrede başarı için birlikteliğin şart olduğu vurgusunu yapan Başkan Pamuk, "Zor bir görevimiz olduğunu biliyorum. Borcumuz çok, gelirimiz az. Ancak tüm Ordulularla kenetlenerek kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız. Hedefimiz küme düşen futbol ve basketbol takımlarımızı yeniden bir üst lige çıkarmak" diye konuştu.

LİSTEDE 33 KİŞİ VAR

Öte yandan Pamuk'un listesinde 33 yönetimi bulunurken, isimleri ise şöyle: Engin Avcı, Nihat Şensoy, Eyüp Elmas, Arif Hikmet İlke, Hüseyin Akdeniz, Birol Kaygı, Kadir Işık, Osman Çakıroğlu, İsa Falay, Umut Çağatayhan Köksal, Ömer Faruk Günay, Dursun Ali Kara, Adnan Alparslan, Yusuf Yaman, Uğurcan Küçükağaoğlu, Adem Uzunömeroğlu, Aykut Şimşek, Sezgin Şendere, Ahmet Şükrü Mercan, Mehmet Yılmaz, Ercan Gebeş, Bülent Şahin, Samim Altuntaş, Denizhan Kalpaklı, Nedim Yavuz, Timur Aksoy, Hasan Öztaş, Ahmet Yenilmez, Uğur Daş, Ersun Çakır, Ali Köse, Şenol Özcan, İbrahim Ünal.