Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan 3 Nolu Dolmuş Hattı şoförleri sandık başına gitti ve başkanlarını seçti. Derneğin lokalinde düzenlenen seçimlerde mevcut başkan İsmet Kodalak ile Mehmet Gençosmanoğlu'nun listeleri yarıştı. Seçimlere Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın da katıldı. Başkan Apaydın adaylara başarılar diledi.

"BAŞKAN YOLA DEVAM' DEDİLER"
124 üyeden 111'inin katıldığı seçimlerde 60 oy alan İsmet Kodalak 6. kez Samsun 3. Nolu Dolmuş Hattı Derneği Başkanı seçildi. Diğer aday Mehmet Gençosmanoğlu 49 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı. Güven tazeleyerek 6. kez başkan seçilen İsmet Kodalak, "Üyelerimize teşekkür ediyorum. 5 dönemdir başkanlık görevini yürütüyordum. 6. dönem başkan oldum. Üyelerimiz bana 'başkan yola devam' dediler, şuan da yola devam ediyoruz. Allah nasip ederken belediyelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Vatandaşların talepleri üzerine hattımızı Ulugazi TOKİ blokları ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kadar yeni bir hat güzergahımız ile hizmet vermeyi arzu ediyoruz. Bu konuda belediye başkanlarının desteğini gördük. Bizlere yeşil ışık yaktılar. Yolcularımızın ve üyelerimizin taleplerini yerine getirmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ise, seçimin kavgasız ve gürültüsüz olmasının kendilerini mutlu etiğini belirterek, yeniden başkan olan İsmet Kodalak'a görevinden başarılar diledi. Başkan Apaydın, "Her iki başkan adayımıza da teşekkür ediyoruz. Ortamı germediler. İsmet Kodalak yıllardan beri olan deneyimi ile bilgi ve becerisini konuşturdu. Güzel bir geçim oldu. Ben yollarının açık olmasını diliyorum. 2016 yılının 2015 yılından daha verimli ve daha saygılı ve daha sevgi içinde geçmesini diliyorum. İsmet Kodalak başkanlığındaki yönetim kurululunu da tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Başkan İsmet Kodalak seçimin ardından üyelerine yemek ikram etti.
İsmet Kodalak başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mehmet Ali Avcı, Ali Sağlam, Seyit Ahmet Süer, Cengiz Soyugür, Recep Gürel ve Hasan Sürer