Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak olan siyah-beyazlılar, buradan saat 11.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek. Beşiktaş kamp dönemi hazırlıklarını Antalya'nın Belek İlçesi'ndeki Grloria Resort Otel'de gerçekleştirecek.
Siyah-beyazlılar kamp dönemi içerisinde 8 Ocak'ta Antalya'da Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında ise Şenol Güneş'in öğrencileri 10 Ocak'ta Trabzon'a giderek burada 1461 Trabzon takımıyla karşılaşacak. Bu müsabakanın sonrasında tekrar Antalya'ya dönecek olan Beşiktaş, Belek'te 2 günlük çalışmalarının ardından 13 Ocak'ta İstanbul'a dönecek.
BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER YAKIN
4-13 Ocak arası Antalya'da topbaşı yapacak olan siyah-beyazlılarda, bu tarihler arasında en az 2 transfer yapılması da bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in takıma dahil olacak olan futbolcuları en geç kampın başlama tarihinden birkaç gün sonrasına istediği ifade edilirken, yönetimin transfer çalışmalarını hızlandırmak istemediği de gelen haberler arasında.
Beşiktaş'a transfer olması gündemde olan Dniprolu Boyko ve Douglas'tan hafta içerisinde haber gelmesi beklenirken, buradan gelecek olumlu bir haberle siyah-beyazlı yöneticiler ya bu iki futbolcuyu önümüzdeki cuma gününe kadar Antalya'ya götürecek ya da Ukrayna'dan gelecek olumsuz haberle İngiltere'de girişimlerde bulunulan ve ismi sır gibi saklanan bir kaleci ve bir stoper takıma dahil edilecek.
2 YOLCU KESİNLEŞTİ
Siyah-beyazlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş'in gözden çıkardığı Ramon Motta ve Pedro Franco ile de kısa süre içerisinde yollar ayrılacak. Brezilyalı sol bekin Antalyaspor ile flörtte olduğu ifade edilirken, Motta ile kırmızı-beyazlı takım arasında birkaç gün içerisinde 2,5 yıllık bir sözleşme imzalanması bekleniyor. Kolombiyalı stoper Pedro Franco için ise ilk önce kiralık yöntemi deneyecek olan Kara Kartal'a eğer cazip bir teklif gelirse bu futbolcu da elden çıkarılacak.