Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakalarında Cumartesi günü Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretindeki antrenman öncesi teknik ekip ve futbolcular, kısa bir toplantı yaparak çalışmalara başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki bölüme ayrılan turuncu-beyazlı ekipte birinci grup dar alanda pas ve baskı çalışması yaparken, diğer grup dar alanda çift kale maç yaptı. Pas ve baskı çalışması esnasında Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularını sık sık uyararak isteklendirme konuşmalarıyla futbolcuları yapmaları gerekenler ile alakalı uyarılarda bulundu. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlanırken, futbolcuların çalışmalar esnasındaki hırslı görüntüsü ise teknik ekibi sevindirdi.
"ZOR BİR LİG BİZİ BEKLİYOR"
Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, ligin ilk devresini iyi bir konumda noktaladıklarını belirterek, "Sezonun ikinci yarısında daha iyi performans sergilemek adına çalışmalarımız devam ediyor. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Devre arasını kupa maçları nedeniyle erken kapattık. Bu bizim için avantaj olabilir. İkinci yarı çok çekişmeli geçecek. Adanaspor olarak bu mücadelenin içerisinde olacağız. Şimdi önümüzde Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor karşılaşması var. Güzel futbol oynamak ve camiamızı sevindirme arzusunda olacağız'' dedi.
Öte yandan turuncu-beyazlı ekip yarın Osman Yereşen Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.