Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren yeşil-beyazlılarda, 30 yaşındaki Belçikalı golcü Tom De Sutter, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Devre arası kampının kendileri için yeni bir başlangıç olacağını ifade eden Sutter, "İlk devrede iyi bir görüntü çizemedik. Fakat burada iyi çalışıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Kişisel olarak benim için iyi bir ilk devre olmadı, takım olarakta istediğimiz performansı yakalayamadık. Bir ara iyi bir periyoda girdik, fakat onun ardından uzun süre maç kazanamadık. Tomas Necid iyi bir performans sergiledi. O yüzden de ben forma şansı bulamadım fakat ben her zaman Hamza Hoca'ya ve diğer hocalarımıza forma için hazır olduğumu göstermeye çalıştım. Hamza Hamzaoğlu ile henüz oturup bireysel olarak konuşma şansı bulamadım fakat kamp ve çalışma ile ilgili söylediği şeyler ve antrenmanlarla ilgili yaptığımız şeyler gayet pozitif" dedi.
"SON YILLARDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ STAT"
Ligin ikinci yarısında çok iyi oynayarak alabildikleri tüm puanları almaları gerektiğini ifade eden golcü oyuncu, "Kupa üzerinden veya lig üzerinden Avrupa Ligi'ne katılabiliriz, bunun için çok çalışacağız. Yeni stadımız ile ilgili ise şunları söyleyebilirim; mükemmel bir stat. Son yıllarda gördüğüm en iyi stat diyebilirim. Bursa şehrini çok seviyorum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Takımda ilk yarıda kötü gitmemizin sebebi çok yeni oyuncu vardı ve takıma adapte süreçleri neredeyse hiç yoktu. Ben hazırlık kampında yer almadım ve birkaç oyuncu daha kampta yer almadı. Bence kötü gitmemizin en büyük nedeni budur. Şu an bu kamp çok büyük önem taşıyor, burada iyi hazırlanıp ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
"SON İKİ MAÇ ÇOK İYİ BİR ATMOSFER VARDI"
Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan De Sutter, sözlerini şöyle tamamladı:
"Buradan taraftarlarımıza şunları söylemek istiyorum; her zaman yaptıkları gibi çok iyi bir atmosfer oluşturmalarını umuyorum. Son iki maç çok iyi bir atmosfer vardı, bu sonuçlara da yansıdı. Yeni stadımızda taraftarımızın oluşturacağı atmosfer ile birlikte çok iyi işler yapacağımıza eminim."