Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin transfer yasağı ile ilgili kararını yarın vereceğini belirterek, "İnşallah transfer yasağımız kalkar ve ona göre bir yol haritası belirleriz" dedi

Samsunspor'da gözler Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) gelerek karara kilitlendi. Transfer taksitlerini alamadığı gerekcesiyle kulübü FIFA'ya şikayet eden Aminu Umar'dan dolayı gelen transfer yasağı cezasına, Samsunspor'un yaptığı itiraz yarın açıklanacak. Konuyla ilgili bir çok spekülasyon ortaya atılsa da, net karar yarın belli olacak.

CAS'tan gelecek bu kararı beklediklerini ifade eden Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Biz şu ana kadarki hazırlığımızı her iki şekle göre de yaptık. Hem transfer yasağının kalmayacağını hem de kalkacağını düşünerek çalışma yürüttük. Kalkması halinde çok büyük bir rahatlığa kavuşuruz. İstediğimiz oyuncuları transfer edebiliriz. Bakalım ne karar çıkacak. Bizler de bunun sonucunu bekliyoruz. İnşallah istediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalırız" diye konuştu.

Selçuk KAYA