Başladığı günden bu yana görsel bir şölene sahne olan Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası oynanan maçlarla devam ediyor. Turnuvaya katılan takımlar anlamlı organizasyonu düzenleyen 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl'a teşekkür plaketi takdim etti.

1453 Fatihspor Kulübü tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvasını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatih Mahallesi Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka parkında oynanan maçlar birbirinden heyecanlı maçlara sahne oluyor. Fair-play ruhu içerisinde renkli görüntülerle geçen turnuvada takımlar sahadan galip ayrılabilmek için tüm gücünü ortaya koyuyor. Oynanan maçlarda ise Şehit Umut Bulut ile Şehit Fırat Çakıroğlu, Şehit Bünyamin Torkut ile Şehit Savcı Selim Kiraz, Şehit Hüseyin Kılıç ile Şehit Muhammed Yılmaz ve Şehit Kerim Hatam ile Şehit Malik Saykal takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirten Başkan Tonguç Ali Anıl, "Türkiye'ye örnek olan çalışmamızda haklı gururu yaşamaya devam ediyoruz. Takımlarımız iftardan sonra gelip maçlarını oynuyor. Centilmenlik ruhu içerisinde geçen maçlarımızı şehit aileleri ve yakınları de gelip izleyebiliyor"dedi.

MAÇLARA BÜYÜK İLGİ...

Fatih Mahallesi Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'ndaki halı sahada oynanan maçlara Samsunlu futbol severler büyük ilgi gösteriyor.

Salim YILDIZ