Deplasmanda kaybettikleri Samsun Canik Belediye maçı sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü İlker Gözeneli, 2. yarıyla beraber çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
GÖZENELİ: "BU YERİ HAK ETMİYORUZ"
Çok iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü İlker Gözeneli, 'Bugün maçı, takım halinde çok istedik. Sahada ortaya bir karakter koyduk. İlk yarıda rakibe verdiğimiz ofansif ribaundlarla rakibin oyunda kalmasını sağladık. Orada biraz daha dikkatli ve konsantre olmuş olsaydık, ilk devreyi avantajlı bitirebileceğimizi düşünüyordum. Olmadı. Daha sonra ribaundlarda durumu dengeledik. Ofansif anlamda da ciddi ribaundlar aldık. Pota altında yakaladığımız atışları sayıya çevirmiş olsaydık, sevinen takım biz olacaktık. İlk devreyi 4 galibiyetle bitirdik. Bu yeri hak eden bir takım değiliz. Önümüzde 1 hafta var ve yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. Kaliteli oyunculara sahibiz. 2. devreye yeni bir çalışmayla ve heyecanla sıfırdan başlayıp, güzel yerlere geleceğimize inanıyorum' diye konuştu.
KARAMAN: '2. DEVREYE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ'
Maçta çok iyi mücadele ettiklerini belirten Yakın Doğu Üniversitesi oyuncusu Simay Karaman, 'Canik deplasmanın zor bir deplasman olacağını bilerek geldik. Çok iyi bir mücadele gösterdik. Kaybettik. Rakip takımı tebrik ediyorum. Daha çok çalışıp, 2. devreye galibiyetle başlamak istiyoruz' şeklinde konuştu.