Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ilk yarının kapanış maçında kendi sahalarında oynadıkları Yakın Doğu Üniversitesi karşılaşmasının ardından yaptığı maç sonu basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi.
ÖZTÜRK: 'HEDEFİMİZ DAHA İYİ YERLERDE OLMAK"
Kendi sahalarında maç kaybetmemeyi hedeflediklerini belirten Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, 'Bütçe olarak bizden daha yukarıda olan takımlarla oynuyoruz. Çok zor bir lig oynuyoruz. Oynadığımız son 4 maçın 3'ünü kazandık. Ekip olarak her geçen gün daha iyi basketbol oynamaya başladık. Hem hücumda hem de savunmada iyi işler yapıyoruz. Amacımız, buraya gelen seyircilerimize galibiyet hediye etmek. İlk yarıyı bitirdik. 2. yarıdaki hedefimiz, kendi sahamızda maç kaybetmeyip ilerleyen haftalarda daha iyi yerlerde olmayı hedefliyoruz' diye konuştu.
CARSON: '40 DAKİKA İYİ OYNAMAYI ÖĞRENDİK'
Takım olarak her geçen hafta daha iyiye gittiklerini belirten Samsun Canik Belediye'nin skorer oyuncusu Carson, 'Bugün aldığımız galibiyet, iyi bir takım galibiyetiydi. 2 yarıda da sert ve iyi bir oyun oynadık. Son 3 maçtan beri takım kimyamızın da geliştiğini görüyoruz. Defansta birbirimize daha çok kenetleşmeye başladık. Artık 30 dakika değil 40 dakika iyi top oynamayı öğrendik' şeklinde konuştu.