Atakum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları kapsamında Küçükkolpınar, Büyükkolpınar, Esenevler, Denizevleri ve Yeşildere Mahallesi sakinleri Cumhuriyet Lisesi bahçesinde buluştu. Ramazan Ayı boyunca kurulacak dev iftar sofralarında Atakumlularla buluşacaklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar buluşmalarına sağlanan yoğun katılım karşısında mutlu olduklarını ifade etti.

Atakum Belediyesi olarak Geleneksel Atakum Mahalle İftarlarını üç yıldır gerçekleştirdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumluların yoğun katılımı karşısında memnuniyet duyduklarını belirterek, 'Atakum Belediyesi olarak Ramazan ayının bütün güzelliklerini halkımızla birlikte yaşamak için programlar gerçekleştiriyoruz. İftar buluşmalarımızda bu programlarımızdan birisidir. Geleneksel Atakum Mahalle İftarları kapsamında mahallelerimizde kurduğumuz dev iftar sofralarında vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun katılımı bizleri son derece memnun ediyor. Atakum bizim evimiz, Atakumlular ailemiz. Bu büyük ailenin aynı sofralarda buluşması, birliği ve beraberliği bizleri gururlandırıyor' diye konuştu.

Cumhuriyet Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen ve binlerce Atakumlunun buluştuğu Geleneksel Atakum Mahalle İftarlarına eşi Fatma Taşçı ile birlikte katılan Başkan Taşçı, iftar öncesi tüm masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar buluşmasına Başkan Taşçı'nın yanı sıra AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.