Dün gece Bursa merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar Sokak'ta meydana gelen kazada, 21 yaşındaki Selin D. kendisine ait 16 EU 497 plakalı kamyonetle sokağa aniden giriş yaptı. Kontrolden çıkan kamyonet kapı önünde bulunan teyze Emine Caner ile minik Hira'ya çarptı. Ağır yaralanan 10 aylık bebek, aile yakınları tarafından özel hastaneye götürülse de burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 112 ambulansıyla Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan teyze Emine Caner'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"İNSANLARA ÇARPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Öte yandan, Selin D. ifadesinde, "Sokaktan diğer sokağa girerken, kadınlar oturuyordu. Bir tanesinin kalktığını gördüm. Yola fırlayacak diye zannettim. O anda direksiyon hakimiyetimi kaybedip, duvara çarptım. Ben insanlara çarptığımı hatırlamıyorum. Kazada ben de yaralandım" dedi.

Cumhuriyet savcısı, Selin D.'yi ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Adli kontrol kaydıyla serbest bırakılan Selin D., pazartesi, çarşamba ve cuma günleri karakola giderek imza atacak. Öte yandan Hira bebeğin kaza sırasında bebek arabasında değil, teyzesinin kucağında olduğu ortaya çıktı.