Atakum Belediyesi tarafından 'Ramazan Atakum'da Güzeldir' sloganıyla hazırlanan Ramazan ayı etkinlikleri özellikle çocuklara unutulmaz akşamlar yaşatıyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları ile ilçe halkını aynı iftar sofralarında buluşturan Atakum Belediyesi, iftar sonrasında ise Yalı Kafe'de kurulan Ramazan Sokağı'nda, Samsunlulara Ramazan ayını keyifli geçirmeleri için imkan sunuyor.

TAŞÇI'DAN ETKİNLİKLERE DAVET
Ramazan ayının maneviyatı çerçevesinde güzel bir program hazırladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ramazan ayı birliğin ve beraberliğin ayıdır. Bu birlik ve beraberliği Atakum İlçesinde en güzel örnekleriyle yaşıyoruz. Aynı iftar sofralarında buluşuyoruz, aynı Ramazan Sokağı'nda geziyor ve nostaljik bir akşam yaşıyoruz, çocuklarımız aynı sahne gösterileriyle mutlu oluyor. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklere gösterilen ilgi karşısında son derece memnun olduk. Binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları'nda ülkemiz, milletimiz için hep birlikte dua ediyoruz. Şehitlerimizi dualarla anıyoruz. Ramazan Ayı boyunca sürecek iftar buluşmalarımıza, Ramazan Sokağımıza, çocuklarımızın için hazırlanan gösterilere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz' dedi.

İFTARA GENİŞ KATILIM
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çobanlı, Çobanözü ve Beypınar Mahalleleri sakinlerinin katılımıyla Çobanözü Köy Konağı'nda gerçekleştirilen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları buluşması kapsamında eşi Fatma Taşçı'yla birlikte tencerelerin başına geçerek yemek servisi yaptı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu iftara Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, mahalle muhtarları, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.