Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Süper Amatör Lig'e yükselen Terme Sanayispor'un kutlama yemeğine katıldı. Takımla birlikte pasta kesen Başkan Kul, kulübe en az 25 Bin Lira'lık destek sözü de verdi.

AMATÖR SPOR ÖNEMLİ

Spora olan yakınlığıyla bilinen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Süper Amatör Lig'e yükselen Terme Sanayispor'un kutlama yemeğine katıldı. Başkan Barış Aktepe ve futbolcularla birlikte önce iftarını açan Başkan Kul, ardından ise pasta kesti. Teknik ekip ve oyuncuları tebrik eden Başkan Kul, önümüzdeki sezon için 25 Bin Lira'lık da destek sözü verdi. Amatör sporu önemsediklerini ifade eden Başkan Kul, "Spor gençlerin fiziksel ve ahlaki gelişimi için çok önemli. Bunun için özellikel amatör spor önemsiyoruz. İlçemizin spor kenti olma yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

GENÇLERE LİMİT YOK

Başkan Kul, şöyle devam etti: "Bizler kamu yönetiminde fiziki hizmetleri yaparken ölçülü oluyor, bütçeyi azaltmak için gayret ediyoruz. Ancak insana yatırım, gençlere yatırım söz konusu olursa limit koymadan kaynak aktarmaya çalışıyoruz. Bir Termeli olarak ilçemizin bir kulübünün başarısı bizi onurlandırdı. Şimdi yeşil sahalarda bir üst ligde koşturan 2 takımımız oldu, inşallah her iki takımımızda başarısını arttırır ve bizleri gururlandırmaya devam ederler. Hepinize başarı ve çıkacağınız maçlarda galibiyetler diliyorum."

PASTA KESTİLER...

Terme Sanayispor Başkanı Barış Aktepe, kendileriyle birlikte şampiyonluk pastasını kesen Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür ederken, "Bu sezon bizim için çok başarılı geçti. Bu başarımızı destekcilerimize hediye ediyoruz. Belediye Başkanımız Şenol Kul da önümüzdeki sezon için destek sözü verdi. Bu destekler oldukça bizler daha büyük şevkle hizmetler edeceğiz" dedi.