Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'da görev yapan basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Altınmeşe Park Tesisleri'nde düzenlenen iftar programa Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, ajans bölge müdürleri ve basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

BİZ ÜRETECEĞİZ, SİZ BULUŞTURACAKSINIZ
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Başkan Genç, birlikte iftar programında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Hepimiz farklı yerlerde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı milletle buluşturma işini siz yapıyorsunuz. Biz üreteceğiz, siz buluşturacaksınız. Birtakım işleri, hizmetleri birlikte ortaya koyacağız" dedi.

İNSANLARI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYORUZ
Ramazan ayının, paylaşma ve birlikte olmanın en önemli zaman dilimi olduğunu belirten Genç, "Ramazan sofralarımızı Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda açıyoruz. Bu sofraları sadece garip-gureba için değil, zengin-fakir ayrımı olmaksızın, insanların bir araya gelerek dertleşmesi, konuşması, komşuluk hukukunu geliştirmesi için kuruyoruz. Onun ötesinde çocuklarımıza Ramazan geleneğini anlatmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER MEDYA YÖNETİCİLERİ DE KATILDI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in basın mensuplarına yönelik düzenlediği iftar programına Haber Medya Satış ve Pazarlama Sorumlusu Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş, Haber Gazetesi köşe yazarları Osman Kara ve Avni Demir ile birlikte Haber Medya çalışanları katıldı.

Barış BUDANOĞLU