Milas'ın Kıyıkışlacık köyündeki ilköğretim okulunun çok eski olması ve artık hizmet veremez duruma gelmesi nedeniyle köyde yeni bir okul yapılmasına karar verildi.

Skal Bodrum üyeleri de sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeni yapılan okula yardım maksadıyla bir yardım yemeği düzenledi. Çoğunluğu Skal Bodrum üyelerinden oluşan yaklaşık 150 kişinin katıldığı yemekte Gani Müjde katılımcılarla interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gani Müjde katılımcılarla soru cevap şeklinde bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Müjde, "Kendimi bütün dünyanın vatandaşı olarak görüyorum. Çünkü mavi bir gezegendeyiz. Belki denizciliği de bunun için çok seviyorum. Orada bir sınır yok. Siz de biliyorsunuz; buradan yarım saat gittiğinizde Yunanistan'a varıyorsunuz. Karayolu ile gitmekten çok daha kolay" dedi.

"15 DAKİKA BİR İNSANA BAKIP HAYAT HİKAYESİNİ ANLARIM"

İnsanların beyin gücüyle birçok şeyi değiştirebileceğine inandığını söyleyen Gani Müjde, "İnsanlar beyin gücüyle algılarını açarlarsa çok şeyi başkasının beynindeki gibi kavrayabileceklerine inanıyorum. Bazı insanların yüzü, davranışı, oturma şekli, bakışı size birçok şey anlatır. Ben aynı zamanda bir sinemacıyım, hepinize baktığımda bir öykü görüyorum. Çünkü hepinizin bir hikayesi var yani çok iddialı değilim ama 15 dakika herhangi birinize bakayım, hayat hikayenizi doğruya yakın anlatabilirim" diye konuştu.

"KAHPE BİZANS FİLMİNİN BAŞ ROL OYUNCUSU CEM YILMAZ OLACAKTI"

Gani Müjde yaklaşık 20 yıl önce senaryosunu yazıp yönettiği ve baş rolünde Cem Davran'ın oynadığı "Kahpe Bizans" filmi daha proje halindeyken baş rolünde Cem Yılmaz'ı oynatmak istediğini anlattı. O dönemler daha yıldızı parlamayan Cem Yılmaz'da büyük yetenek gördüğünü söyleyen Müjde, filmin yapımcılarını Cem Yılmaz'ı baş rolde oynatmak için ikna edemediğini belirtti.

Gecede, Gani Müjde'ye Ömer Karacalar tarafından çiçek ve plaket takdim edilirken 100 lira olarak belirlenen davetiyelerin geliri de Kıyıkışlacık İlköğretim Okulu'na bağışlandı.