Şampiyonada kilolarında dereceye giren sporcular Alanya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Samsun'u temsil etme hakkına sahip oldu

Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Büyükler Tekvando İl Şampiyonası sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda rakiplerini geride bırakan sporcular 9-13 Ocak tarihlerinde Alanya'da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, "Kilolarında iyi olan sporcularımız Samsun'u Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Ümit ediyorum ki Alanya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında sporcularımız başarılı sonuçlara imza atacaktır. Biz önce sporcunun ahlakına ardından başarısına bakıyoruz. İkisi ayrılmaz bir parça ve olmazsa olmaz kuralımızdır. Şampiyonaya katılan tüm antrenörlerimize, hakemlerimize ve sporcular ile ailelerine teşekkür ediyorum"dedi.


MADALYALAR UZUN'DAN...

Müsabakalar sonrası kilolarında dereceye giren sporculara Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, madalyalarını takdim etti.