ODADA ÇALIŞIYORLAR

Samsun Gazi Lisesi Spor Kulübü'nün demir eldivenleri Merve Karaca ve Muhammed Zafer Deniz, imkansızlar içerisinde önemli başarılara imza attı. Merve ve Muhammed'in başarı giden öyküsü 10 ay önce Rehber Öğretmeni aynı zamanda boks antrenörü olan Cumhur Oğuz Öner'le başladı.

Okulda çalışacak bir salonları olmadığı için eğitim, öğretim saatleri dışında rehberlik odasını antrenman salonuna çeviren ve okul koridorlarında ısınma idmanlarını gerçekleştiren Muhammed Zafer Deniz ve Merve Karaca, katıldıkları Türkiye Boks Şampiyonalarında rakiplerine ringleri dar ederek derece elde etti.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER
Sadece bir ayna ve bir boks torbasıyla çalışan iki sporcunun başarısında en önemli pay sahibi tabiki Rehber Öğretmeni ve Antrenör Cumhur Oğuz Öner oldu. Ayrıca atletizm sporcusu olan pistlerden sonra ringlerinde tozunu alan Merve Karaca, 3 aylık boksörken İzmir'de yapılan Genç Kızlar Türkiye Boks Şampiyonasında üçüncülük madalyasını Samsun'a kazandırdı. Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında boy gösteren gözü kara sporcu Muhammed Zafer Deniz'de 10 aylık çalışmayla Türkiye üçüncüsü oldu. İki demir eldiven şimdi ülkemizi milli forma altında Avrupa Boks Şampiyonalarında temsil edecek.

İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK
İstedikten sonra imkansız diye birşeyin olmadığını belirten Rehberlik Öğretmeni ve Antrenör Cumhur Oğuz Öner, "Bu iki sporcumuz kendi fedakarlıklarımızla rehberlik bölümü odasında bir başarı hikayesi yazdılar. Onların burada en iyi arkadaşı bir ayna ve bir torba oldu. Salonumuz olmadığı için okulun içerisinde antrenmanlarımızı eğitim öğretim saatleri dıyşnda yaptık. Eksik malzemeler ve kısa süreli bir çalışmayla Türkiye'de derecelere imza attık. Şimdi Merve ve Muhammed, ülkemizi ay-yıldızlı formayla temsil edecekler. Bizlere destek olan Gazi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şükrü Yüksel'e teşekkür ediyoruz"dedi.

BEKLE BİZİ AVRUPA...

Ay-Yıldızlı formayla Avrupa Şampiyonalarına katılacak olan Gazi Lisesi Spor Kulübü sporcuları Merve Karaca ve Muhammed Zafer Deniz, "Avrupa bizi beklesin, inşallah orada tarih yazacağız" dediler.

Salim YILDIZ