TFF ve TÜFAD işbirliğinde düzenlenen zorunlu Bölgesel Gelişim Antrenör Semineri yapıldı. Seminer açılışına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bilginin iktidar olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Üretim için bilgilerimizi geliştirmeliyiz. Tüm antrenör arkadaşlarımıza seminerin hayırlı olmasını diliyorum"dedi

ÖNEMLİ İSİMLERDE KATILDI

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Bölgesel Gelişim Antrenör Semineri geniş ilgi gördü. Seminer açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Sorumluları Nedim Karadeniz, Sonkan Konak, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsunspor'lu Antrenörler Kenan Yelek ve Recep Sermet Boyar, Bursaspor Yardımcı Antrenörü İsa Turan, Samsun ve farklı illerden antrenörlerde katıldı.

BİLGİ ÇAĞINDA YAŞIYORUZ

Seminerde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bilgi çağında olduklarını söyleyerek, "Bilginin iktidar olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Üretim için bilgilerimizi geliştirmeliyiz. Bilgi makinaları ortaya çıkartan önemli bir olgudur. Her alanda olduğu gibi sporda da bilgi sahibi olmalıyız. Profesyonel liglerde takımlarımızın sayısını arttırmalı ve Samsun'u marka şehir haline getirmeliyiz. Tabir yerinde ise Samsun'u ve Samsunspor'u Süper Lig'e taşımalıyız" dedi.

BİZLERİ ÜZDÜ

Açılış konuşmasını yapan TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak katılımcılara teşekkür ederek, "Yoğun geçen programdan dolayı bu seminerimizi Ramazan ayı içinde yaptık. Bizlere, her türlü destek veren salonu bizlere tahsis eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ediyorum. Şunu söylemek istiyorum ki katılımın az olması bizleri üzmüştür. Tüm arkadaşlarımızı burada görmek isterdim"diye konuştu.

Salim YILDIZ