PTT 1. Lig'in İzmirli ekiplerinden Altınordu, yeni sezon öncesi dış transferde ilk hamlesini Adana Demirspor'un stoperi Ozan Tahtaişleyen ile anlaşma sağlayarak yaptı. Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan 31 yaşındaki deneyimli oyuncu sırasıyla Gaziantepspor, Kartalspor, Pendikspor, şampiyonluk yaşadığı Elazığspor, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor ve Adanaspor'da görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla Play-off heyecanı yaşayan Ozan Tahtaişleyen, 16 maçta forma giydi.

U15'ten U19'a kadar tüm milli takımlarda 39 kez görev yapma onuruna ulaşan Tahtaişleyen, 2004 U19 Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Olcan Adınlı kadronun önemli oyuncuları arasında yer aldı. Deneyimli futbolcu, Süper Lig'de 1, PTT 1. Lig'de 124, 2. Lig'de 63, U21 Ligi'nde 36, Türkiye Kupası'nda 7, Dünya Kupası'nda 1 ve Avrupa Şampiyonası'nda 11, 3. Lig'de 134, 2. Lig'de ise 64 olmak üzere toplam 243 maça çıktı, kariyerinde 11 gol attı.

Gelecek hafta 1 yıllık resmi sözleşme imzalayacak olan Ozan Tahtaişleyen'in yıllardır görev yaptığı kulüplerde hem performans, hem de kişilik olarak ön plana çıktığını söyleyen Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, 'Takımımıza da büyük katkı sağlayacağına eminiz. Kendisi de Altınordu'yu yakından takip ettiğini ve böyle profesyonel yapılanan bir kulüpte oynamak istediğini ifade edince anlaşmamız zor olmadı. İki tarafa da hayırlı olsun. Transfer hamlelerimiz sürecek' şeklinde konuştu.